Doktr.nl

Nieuwe versie Doktr.nl (3.8.1)

23 december 2016

Vanmiddag (23-12) is er een nieuwe versie van Doktr.nl (3.8.1) in productie gegaan!

In deze versie zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd en een aantal kleine problemen opgelost. Een belangrijke nieuwe functie is de mogelijkheid om gesprekken ‘af te handelen’.

Afhandelen

afhandelenAls er na een laatste reactie van u of van uw patiënt (voorlopig) geen actie meer nodig is, dan is het mogelijk om het gesprek af te handelen. Deze optie staat aan de linkerkant van het scherm, onder ‘overdragen’.

Door een datum te kiezen en op opslaan te klikken, verdwijnt het gesprek uit de actieve gesprekkenlijst. Deze is vervolgens op te zoeken door een vinkje te zetten voor de optie ‘Afgehandeld’ in het gesprekkenoverzicht.

Een gesprek heeft dan de status ‘Afgehandeld (open)’.
afhandelen-2

Wanneer de patiënt op een later moment (alsnog) een reactie geeft in dit gesprek, dan komt deze weer terug in uw actieve gesprekkenlijst. Indien u een nieuwe reactie geeft in dit gesprek is het ook weer actief.

Hiermee is het mogelijk om in het gesprekkenoverzicht beter overzicht te houden op welke gesprekken nu wél of geen actie behoeven, zonder dat u eerste alle gesprekken met status ‘reactie behandelaar’ moet doorlopen.

De overige wijzigingen in deze versie (3.8.1) kunt u hier terugvinden in ons klantportaal.

Google Analytics cookies uitschakelen.