Doktr.nl

Nieuwe versie Doktr.nl

8 juni 2015

De nieuwe update van Doktr.nl, versie 3.5.1, biedt een hoop nieuwe mogelijkheden! Zo kunt u nu op de hoogte blijven van nieuwe reacties van patiënten door een mailnotificatie. Of kunt u aan het einde van de werkdag een overzicht van de reacties van die dag ontvangen. Daarnaast is het nu ook mogelijk voor zorgverleners om met een gerust hart op vakantie te gaan: door het instellen van de nieuwe afwezigheidsassistent wordt u als patiënt op de hoogte gebracht van de eventuele afwezigheid van uw zorgverlener. De dienstdoende behandelaar zal, indien nodig, de gesprekken waarnemer van uw zorgverlener.

Ook kunnen zorgverleners aangeven wat ze van u als patiënt verwachten in het gesprek door een van de antwoordopties te selecteren. Daarbij is het zelfs mogelijk dat de patiënt zelf het consult afsluit.

Naast de bestaande berichtuitwisseling kan er nu ook een bericht klaar worden gezet en op een later moment verstuurd worden. Zo kan de follow-up van patiënten vanaf het eerste consult al ingesteld worden door middel van het vertraagd versturen van een bericht of door een herhaalpatroon te kiezen.

De nieuwe versie van Doktr.nl is vanaf vandaag beschikbaar voor alle gebruikers. Meer info: zie www.doktr.nl of neem contact op.

Google Analytics cookies uitschakelen.