Doktr.nl

Z-Netwerken en Diamiz kiezen voor Doktr.nl: Een digitaal beveiligd spreekuur is de toekomst

10 november 2015

De manier waarop zorgverleners met patiënten communiceren verandert in een hoog tempo. Naast een fysiek bezoek aan het spreekuur en bellen met de dokter is er een toenemende behoefte aan een online communicatiemedium. Jan Pieter Dijkstra, de nieuwe commercieel directeur van Z-Netwerken, kiest daarom voor Doktr.nl.

Volgens Jan Pieter Dijkstra is Doktr.nl de nieuwe standaard voor de communicatie tussen hulpverlener en patiënt en tussen hulpverleners onderling. ‘Doktr.nl is een product waar patiënt en zorgverlener samen beter van worden. Het maakt communicatie tussen arts en patiënt tijd en plaats onafhankelijk, is altijd terug te lezen en 24/7 online beschikbaar. Slimme toepassingen in Doktr.nl maken het compleet. Zo kan gestandaardiseerde informatie, zoals vragenlijsten, voor meervoudig gebruik opgeslagen kunnen worden, maar ook bestaan er diverse mogelijkheden tot het inplannen van gesprekken en is er de mogelijkheid documentatie uit te wisselen of zelfs foto’s en andere bijlagen.’ Dijkstra benadrukt dat Doktr.nl voor zowel de huisarts als de patiënt tijdwinst oplevert. ‘Sterker nog, via de vergoeding voor e-consulten is Doktr.nl snel terug te verdienen. Het belangrijkste is dat de communicatie tussen de arts en patiënt gaat verbeteren. Daar komt bij dat alle gesprekken in een beveiligde omgeving worden opgeslagen.’

Naast Z-Netwerken kiest ook Diamiz, sinds 1989 gespecialiseerd in elektronische informatie-uitwisseling binnen de gezondheidszorg in (met name) de regio Den Haag, voor Doktr.nl. Daarmee zet Doktr.nl een forse stap naar de zorgverleners in de eerste lijn.

Lees verder op Mobile Doctors: http://mobiledoctors.nl/2015/11/een-digitaal-beveiligd-spreekuur-is-de-toekomst/

Google Analytics cookies uitschakelen.